Rendkívüli hír – Terrortámadás Budapesten!

rendkívüli

Tagszervezetünk magára vállalja azt az akciót, mely a budapesti román nagykövetség előtt történt december 2-án este.

Két nap alatt két akciót hajtott végre tagszervezetünk, miután a román terrorelhárítás nevetséges vádak alapján előzetes letartóztatásba helyezte Beke István, kézdivásárhelyi tagszervezet vezetőnket.

Az első akciónk még csak figyelmeztetés volt, de mivel nem vettek minket komolyan, a tettek mezejére léptünk, és ahhoz a fegyverhez nyúltunk, melytől a leginkább retteg a román hatalom. Tagjaink csillagszórókat gyújtottak meg a nagykövetség épülete előtt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Aki nem kíséri figyelemmel a híreket most nyilván értetlenül áll akciónk előtt, pedig a román terrorelhárítás szerint egy ilyen veszélyes fegyverrel akár 10 ember halálát is okozhattuk volna. Mint az most már köztudott a Beke Istvánnál tartott házkutatás alkalmával többek közt csillagszórókat foglaltak le.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az akció során végül is senki nem halt meg, de még csak meg sem sérült, sőt a járókelők mosolyogva néztek minket. Lehet, hogy azért nem következett be a románok által várt hatás, mert nem volt nálunk airsoft köridőmérő sziréna, vagy szilveszteri petárda, ugyanis az István lakásán, munkahelyén, az airsoft pályán és az edzőteremben tartott kutakodás után ezeket az eszközöket is lefoglalták. Kézdivásárhelyi tagszervezet vezetőnket Bukarestbe hurcolták, és előzetes letartóztatásba helyezték, mondván: “Ezekkel az eszközökkel, akár 10 ember életét is kiolthatta volna.”

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Barcsa-Turner Gábor mozgalmunk társvezetője, és Incze Béla alelnök.

Komolyra fordítva a szót: Ha eddig bárki kételkedett volna abban, hogy a csillagszóróval lehet-e embert ölni, akkor reméljük most teljesen egyértelművé tettük számára ennek az eszköznek a határait, és korlátait. Borzasztóan reméljük, hogy a regnáló román hatalom is belátja, hogy nagyon melléfogtak ezzel a sovén akcióval, és a lehető leghamarabb szabadlábra helyezik bajtársunkat.

– Fővárosi HVIM –