Belsőtáborunk, próbaidős szemmel

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Egy maglódi próbaidősünk, S. Barbara összefoglalta tapasztalatait legutóbbi belső táborunkról.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESA november első hétvégéjén tartott belsős tábort nagy izgalommal vártam, mivel próbaidősségem alatt első, mondhatni “megmérettetésem” volt. Kíváncsi voltam, hogyan is zajlik egy ilyen esemény. Milyen az, mikor az ember kiszakadva a komfortzónájából egy teljes hétvégét tölt el bajtársak között.

SAMSUNG CAMERA PICTURESVisszagondolva bátran kijelenthetem, hogy nagyon jól éreztem magam. Változatos programok, jó hangulat jellemezte a hétvégét. A programok közül kiemelném a számomra legmeghatározóbbakat, a délelőtti beszélgetést, illetve a kiadott feladatot, vagyis az egy éves terv megfogalmazását. A beszélgetés fő témája a harc volt. Kinek mit jelent, és mit tud tenni ennek érdekében. A válasz azonos volt mind a női, férfi, felesküdött és a próbaidős tagoktól. A harc nem csak fizikai, hanem szellemi úton is történik, amely során le kell győznünk a negatív tulajdonságainkat és mindig tanulnunk, fejlődnünk kell. Tovább, és tovább… De ez a belső- és külső harc szorosan összetartozik, egyik sem valósul meg a másik nélkül. A kiadott feladat során szintén ez a folyamatos szellemi és testi fejlődés volt a vezérfonal mindenkinek a saját személyiségével, életmódjával kapcsolatban.

A nap lezárásaként egy lazább, kötetlenebb beszélgetéssel, közös énekléssel egybekötött kis “csapatépítő tréning” következett.

Az utolsó naphoz elérve, vasárnap betekintést kaptam, hogyan is zajlik a fiú/férfi Vármegyések edzése. Megtanultuk az alapokat az önvédelemről, ütésekről, rúgásokról…
SAMSUNG CAMERA PICTURESNem szeretném bő lére ereszteni a hétvégén történteket. Röviden ezekkel a szavakkal tudnám leírni: Feledhetetlen hangulat, kellemes környezet és nagyszerű emberek. Remélem, minél többször lesz alkalmam részt venni ezeken a belső táborokon.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– S. Barbara – HVIM Maglód, próbaidős –

2015. 11. 12.